Köp sparkdräkt online.

Sparkdräkt är nog ett av de mest använda plaggen för små bebisar. En sparkdräkt ser ut som en pyjamas och täcker hela kroppen. Den finns i olika varianter, antingen med kort eller lång ärm, eller som hängselbyxmodell. Benen kan vara korta eller långa. Det finns sparkdräkter både med fot och utan fot. För att underlätta blöjbyten så brukar det vara knäppning hela vägen ner mot benen alternativt dragkedja. Sparkdräkter finns i många olika material, som velour, manchester eller bomull. När det gäller mönster så finns en uppsjö av olika färger och mönster, allt för att passa olika smaker.

Fördelar med sparkdräkt
En sparkdräkt har många fördelar. Är det kallt ute är en sparkdräkt bättre än byxor och tröja, eftersom det aldrig blir några glipor vid mage eller rygg med en sparkdräkt. Har man en sparkdräkt med fot så slipper man bekymret med att ta på sockar på bebisen. Det är nämligen inte helt lätt att få på små, små sockar på små, små fötter. Dessutom brukar sockarna aldrig sitta kvar. Med en sparkdräkt med fot så slipper bebisen ligga med isbitar till fötter för att sockarna ramlat av. En sparkdräkt kan också användas som pyjamas till de små. De sover ju ändå väldigt många timmar per dygn, både dag och natt, och det är bara onödigt att hålla på och byta mellan vanliga kläder och pyjamas gång på gång. En sparkdräkt är också smart den första tiden för då är det bara ett plagg som ska på bebisen. Har man en liten nyfödd så vill man inte krångla på flera olika plagg utan man vill gärna att påklädningen ska gå så snabbt, smidigt och enkelt som möjligt. Med en sparkdräkt blir barnet direkt påklätt efter ett enda plagg. Jämför detta med om man har body, byxor och strumpor, då tar påklädningen lång tid.

Här finner du barnbutiker som erbjuder sparkdräkter och andra barnkläder:

Butik: Oiidesign

Sortiment:
Prisläge:
Totalbetyg:


Oiidesign har unika barnkläder på nätet, 0–6 år. Barnkläder som inte alla andra har, från 52 spännande designers. Hitta både up-and-comming designers och starka märken som ACNE junior.

Betalning mot faktura eller med kort.
Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
Fraktkostnad: Fraktfritt inom Sverige.
Gå till butiken

Butik: Babyshop.se

Sortiment:
Prisläge:
Totalbetyg:


Babyshop säljer fina barnkläder med fokus på hög kvalité. I utbudet finns även tillbehör såsom skötväskor och leksaker.
Totalbetyget blir 4 av 5 möjliga.

Betalning med bankkort, Visa eller MasterCard.
Leveranstid: 1-2 arbetsdagar
Fraktkostnad: 29 kronor på order under 699 kr annars fraktfritt.
Gå till butiken

Vart köper man sparkdräkt?

Sparkdräkter räknas som basic barnplagg. Därför finns de att köpa i alla de affärer som säljer barnkläder. Alla de stora kedjorna har gott om sparkdräkter att välja bland, i olika storlekar, färger och mönster. Likaså finns det många mindre barnklädestillverkare som säljer sparkdräkter, till exempel ekologiska sparkdräkter, unisex sparkdräkter eller coola sparkdräkter. Köp på dig flertalet sparkdräkter, gärna fyra stycken i varje storlek. De kommer att behövas och vara ett av de mest användbara plaggen för bebisen. Tänk på att sparkdräkterna ska vara så mjuka som möjligt, gärna i velour och utan sömmar som kan skava när bebisen sover.